Prava glazba je bitna stavka u stvaranju atmosfere dobrodošlice i ugode za goste hotela. Ali s toliko mnogo opcija, kako znati koja je glazba prava za vaš hotel?

U Meridian Chaptersu shvaćamo važnost prilagođene glazbe u ugostiteljskoj industriji. Donosimo stručno biranu pozadinsku glazbu kao rješenje u trgovinama, hotelima, restoranima i drugim objektima, stvarajući savršeno glazbeno iskustvo za goste.

Prava glazba u pravo vrijeme

Koristimo naše poznavanje industrije ugostiteljstva, hotelijerstva i turizma kako bismo pružili najprikladnije glazbeno iskustvo za vas i vaše goste.

Bilo da ste mali hotel ili veliki lanac, naša je obveza brendirati vaše hotelske prostore pravom glazbom u pravo vrijeme.

Počnite brendirati svoje mjesto uz uključeno glazbeno iskustvo kako biste stvorili izgled i dojam koji će voljeti vaši klijenti.

Meridian Chapters Blog 02 - Right Music at the Right Time

Umirujuća ambijentalna glazba

Jedna popularna opcija za hotele s 5 zvjezdica je puštanje umirujuće ambijentalne glazbe, poput klasične ili jazza. Ove vrste tzv. easy-listening glazbe mogu pomoći gostima da se opuste nakon dugog dana, stvarajući mirniju atmosferu u predvorju ili zajedničkim prostorijama.

Uz klasiku i jazz, instrumentalne verzije popularnih pjesama također mogu poslužiti kao izvrsna ambijentalna glazba. Pružaju laganiju i zabavniju atmosferu, a istovremeno  opuštaju.

Vesela glazba

Druga opcija za hotele je puštanje vesele glazbe, poput popa ili EDM-a. Ova glazba može pomoći gostima da se osjećaju energično i uzbuđeno za vrijeme svog boravka, posebno u područjima kao što su hotelska teretana ili bazen.

Meridian Chapters Blog 02 - The Perfect Hotel Atmosphere

Klasična rock i pop glazba

Sviranje klasične rock i pop glazbe može biti izvrsna opcija za hotelske barove ili salone, pružajući poznatu i ugodnu atmosferu. Pop glazba često je omiljena jer nudi različite stilove i u njoj mogu uživati gosti svih dobi.

Bez obzira koju vrstu glazbe odaberete, važno je održavati glasnoću na odgovarajućoj razini, dovoljno glasno da bude razumljivo, ali ne toliko glasno da bude nametljivo ili odvlači pažnju. Osim toga, glazbu treba redovito ažurirati kako bi atmosfera bila svježa i nova, a to je među ostalim ono što mi radimo!

Važnost Odabira Glazbe u Hotelima s 5 Zvjezdica

Meridian Chapters vrhunska je ugostiteljska usluga koja na vašu lokaciju donosi najbolju pozadinsku glazbu i in-store radio.

Naši vodeći glazbeni kustosi, DJ Matthew Bee, DJ Lleo i DJ Lomax, imaju iskustvo u ugostiteljstvu i strast prema glazbi. Svoju stručnost i kreativnost unose u kuriranje pozadinske glazbe za hotelske prostore. Trenutačno opslužujemo više od 30 lokacija s našim jedinstvenim izborom glazbe. Naš cilj je poboljšati korisničko iskustvo kroz savršen odabir glazbe i audio rješenja jednostavna za korištenje.

Kontaktirajte nas danas i saznajte sve o tome kako vam možemo pomoći pri odabiru prave pozadinske glazbe za vaš hotel.

Meridian Chapters Logo

Ivan Boban

info@meridianchapters.com
+385 99 4967 531