Meridian Chapters

Brendiranje premium playlista i glazbenih uređaja s internet InStore Radiom za Vaše Hotele, Restorane, Trgovinu, Spa, Beach Bar i više.

PrimjeriKontakt

Nudimo selekciju glazbenih playlista za Vaš Hotel, Restoran, Trgovinu, Spa, Beach Bar i više

Krećemo s procesom kroz programiranje media playera visoke kvalitete koji će biti izvor zvuka. Odabiremo najbolje playliste ovisno o temi zone u kojoj glazba svira, te ovisno o satu. Spajamo hardware i software kroz plug & play rješenje.

Naš sustav se spaja putem interneta na uređaj kako bi streamanje bilo omogućeno. U slučaju gubitka internet veze, uređaj ima fallback opciju kao backup.

 

Usluge

Selekcija Naših Playlista

Meridian Chapters Icon Jazz Crooners Music Playlist

Playlist & Music

Jazz & Crooners

Klasični vokalni Jazz kanal sa selekcijom međunarodnih jazz vokalista. Crooners je definicija stila u eri kada su kvalitetniji mikrofoni postali dostupni, koji hvataju detaljnije i tiše zvukove za puno veći raspon frekvencija što daje toplinu jazz vokalistima tog vremena.

Meridian Chapters Icon Lobby and Lounge

Playlist & Music

Lounge / Covers

Lounge glazba je najpopularniji naziv za glazbu koja se lako sluša, bilo u pozadini ili u funkciji brendiranja prostora s određenom temom. Opuštajući instrumentalni tonovi i mekani vokali savršeni za hotelske prostore.

Meridian Chapters Icon Spa and Wellness Music Playlist

Playlist & Music for

Spa

Glazba namijenjena maksimalnom opuštanju i uživanju u wellness i spa tretmanima. Idealna za masažne prostore, Spa glazba dolazi u karakterističnoj instrumentalnoj varijanti sa zvukovima prirode.

Meridian Chapters Icon Pool Beach Chill Music Playlist

Playlist & Music

Pool / Beach / Chill

Chillout glazba evoluira skupa sa samim pojmom, a karakteristično je nižeg tempa, melodiozna s raznim jazz, pop i hip hop utjecajima. Idealan odabir za ljetne terase i prostore oko bazena.

Meridian Chapters Icon Classic Music Playlist

Playlist & Music

Classic

Klasična glazba za profinjene prostore i ugodne ambijente. Kompleksne simfonije i poznate arije su idealne za hotele sa klasičnijim dizajnom i brandom koji cilja na profinjenost.

Meridian Chapters Icon Gym Music

Playlist & Music

Gym

Glazba za gym, teretane i prostore u kojima se vježba je višeg tempa, a playliste su dizajnirane da poboljšaju dijelove tog iskustva s većim tempom za veću motivaciju.

Kako funkcionira

Playliste

Prilagođene

Surađujemo sa selekcijom DJ-eva, producenata i glazbenika kako bi fine-tunirali najbolje i najprikladnije playliste za sve tematske zone. 

Sa mnogo godina iskustva u svim područjima turizma, ugostiteljstva i organizacije događanja, razumijemo dnevne probleme i situacije. Ovo znanje nam pomaže u osmišljavanju novih načina kako bi zadivili vaše goste i osoblje.

Započnite

Dogovorite prezentaciju

Razgovarajmo o vašem projektu, kako bi vam dali našu najbolju procjenu i ponudu.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Petak
09.00 – 17.00

email

info@meridianchapters.com

telefon

+385 99 4967 531

društvene mreže