Često postavljana pitanja

 

 

Getting started

Što je MC Radio?

Meridian Chapters radio, skracćeno MC Radio je premium glazbeni streaming servis posebno prilagođen za hospitality industriju.

Kako je nastao MC Radio?

MC Radio je nastao kao logični nastavak dugogodišnjeg djelovanja naših dj-eva
koji su do sada često bili angažirani da povremeno slažu play liste za razne klijente. Kako je taj oblik reprodukcije glazbe tehnički zastario, MC ekipa je složila tehnološko rješenje koje daje odgovore na sva pitanja moderne hospitality industrije.

Mogu li koristiti Meridian Chapters za reprodukciju glazbe online (na svojoj web stranici)?

Trenutno pružamo samo fizički signal za puštanje glazbe. To znači da MC Radio nije dostupan za online streaming, društvene medije, radio itd.

Mogu li koristiti Meridian Chapter u DJ setu ili nastupu glazbe uživo?

Ne, puštanje glazbe uživo na događajima za koje su potrebne ulaznice ili ulaznice nije dopušteno. Ako vaši kupci plaćaju ulaznicu, pogledajte ovaj post na blogu.

Zašto je MC bolji od Youtubea ili Spotifyja i sličnih servisa/

Prije svega prednost mc radija je ta što play liste slažu stvarni ljudi dee jay-evi, a ne algoritam. MC Radio ima bolju kvalitetu zvučnog zapisa.
MC Radio je servis kod kojeg mi brinemo o vašoj play listi. Vi se ne morate brinuti o glazbi ili slagati play liste, vi dobivate više na vremenu za bavljenje poslom za koji ste najstručniji. Osoblje nema mogućnost mijenjanja glazbe “po svom guštu”.

Tko sastavlja play liste?

Glazbeni urednici naših internet radio stanica su dee jay-evi sa višegodišnjim iskustvom u glazbenoj i event industriji.

Koje glazbene kanale imate?

Meridian Chapters nudi 6 različitih glazbenih kanala:

 •  Jazz / Crooner
 • Lounge / Covers
 • Bazen/Plaža / Chill 
 • Spa
 • Klasika
 • Teretana

  Bonus playliste:

  • Ljubavne pjesme za Valentinovo
  • Božićne pjesme 
  Je li sve legalno?

  Vlasnik brenda MC i internetskog radija je hrvatska tvrtka Cosmic Production d.o.o. s bonitetom A2 (Više informacija na Fin Info)

  Cosmic produkcija ZAMP-u plaća licencu za internetske radijske kanale. Objavljujemo samo originalne audio snimke i jamčimo 100% legalnost.

  Je li usluga pouzdana?

  Cosmic production već više od godinu dana radi na razvoju tehnologije. Nakon mjeseci testiranja došli smo do stabilnog rješenja iza kojeg stojimo.

  Uslugu hotelskog radija Meridian Chapters također možete testirati potpuno besplatno i bez obveze kupnje. Uslugu hotelskog radija Meridian Chapters možete otkazati u bilo kojem trenutku uz prethodnu obavijest 30 dana.

  Kako se MC tehnički povezuje s audio sustavom?

  Povezujemo mali hardverski uređaj sa sustavom hotela/restorana koji služi kao audio streamer i povezuje vaš lokal s našim radijskim kanalom.

  Uređaj je spojen na napajanje i mrežnim kabelom spojen na internet.
  Uređaj ima zatvoren operativni sustav pa se ne može koristiti za zlonamjernu vezu. Ima zaštitu korisnika i lozinku. Ne možete se spojiti na njega putem WI-FI mreže. Uređaj ima moćnu zvučnu karticu za kvalitetnu reprodukciju audio signala.

  Spajanje mogu izvršiti naši tehničari ili tehničari hotela, kojima se šalje unaprijed programirani uređaj koji je potrebno samo spojiti na internet napajanje.

  Koje vrste uređaja imamo?

  Imamo dvije vrste streamera.

  • MC SOLO

  Uređaj koji ima mogućnost streaminga jednog glazbenog kanala. Namijenjen je zonama u kojima se pušta jedna vrsta glazbe kao što su spa centri, recepcije, lobiji ili teretane.

  • MC MULTI

  Uređaj koji ima mogućnost streamanja do 3 glazbena kanala u jednoj zoni. Namjenjen je za prostore u kojima ga je potrebno preinačiti poput restorana, barova ili terasa.

  Koji je uređaj najbolji za vas?

  Meridian Chapters tim će napraviti potpuno besplatnu analizu Vaših potreba prema Vašem audio sustavu i potrebama koje objekt ima.

  Izradit ćemo projektni zadatak s tehnološkim rješenjem potpuno besplatno i prijedlozima koji uređaji su vam potrebni i koji glazbeni kanali bi bili najbolji za vaš prostor, a sve u cilju što boljeg omjera vrijednosti vaše investicije.

  Također je moguće kreirati potpuno personalizirani glazbeni kanal s personaliziranim porukama, ako ste zainteresirani za ovu uslugu, napravit ćemo vam posebnu ponudu.

  Koja je cijena?
  • Basic Paket
   Mjesečna pretplata za jedan glazbeni kanal na MC Solo uređaju iznosi 250,00 kn. Mjesečna pretplata za 3 glazbena kanala na MC Multi uređaju iznosi 350,00 kn
   Najam streamera je uključen u cijenu.

   

  • Pro Package
   Mjesečna pretplata za jedan glazbeni kanal na MC Solo uređaju iznosi 200,00 kn. Mjesečna pretplata za 3 glazbena kanala na MC Multi uređaju iznosi 300,00 kn. Kupnja vlastitog glazbenog streamera po cijeni od 1.800,00 kn.
  • Cijene ne uključuju PDV.
  Može li se to spojiti na naš već postojeći audio sustav?

  Da, MC uređaji su kompatibilni sa svim audio sustavima.
  MC radio preporuča Bose audio sustave kao najkvalitetnije audio rješenje za sve vrste prostora, od spa centara preko restorana i bazena do klubova na plaži. Ponudu za glazbeni sustav Bose izradit će naši partneri iz BOSSANOVE – generalnog zastupnika Bose za Hrvatsku.

  Postoje li dodatne mogućnosti?

  Svakom klijentu omogućujemo 10 dana besplatnog testnog razdoblja kako biste se uvjerili u kvalitetu usluge.

  Svakom klijentu nudimo mogućnost zamrzavanja ugovora do 4 mjeseca jednom godišnje – za objekte koji rade sezonski ili ne rade zbog godišnjeg odmora i sl.

  Svaki klijent ima mogućnost personalizirati radio kanal vlastitim glasovnim porukama. ova opcija je uz nadoplatu.

  Svakom klijentu nudimo mogućnost snimanja vlastite glazbene kompilacije za darivanje gostima ili poslovnim partnerima na cd ili usb – uz nadoplatu i po posebnim ponudama.

  Meridian Chapters

   

   

  Kontaktiraj Meridian Chapters

  Javite nam se kako bi procijenili ono što trebate i dali vam najbolju ponudu.

  Radno vrijeme:

  Ponedjeljak – Petak
  09.00 – 17.00

  email

  info@meridianchapters.com

  telefon

  +385 99 4967 531

  društvene mreže