Glazbeni selektori

Naši glazbeni stručnjaci su dj-evi s godinama iskustva u glazbenoj i event industriji. 

Kako mi to radimo? 

Izrađujemo glazbene liste za reprodukciju sa strašću i poznavanjem industrije ugostiteljstva i putovanja kako bismo pružili glazbeno iskustvo za vas i vaše goste.

Mi smo profesionalni tim DJ-a, dizajnera zvuka i inženjera, kao i stručnjaka za marketing i prodaju s višegodišnjim iskustvom u industriji.

Naš MC tim fino podešava cjelokupno iskustvo glazbene liste za reprodukciju na temelju doba dana, lokacije i vaše ciljne publike/tržišta.

 

DIZAJNIRANO PO MJERI

Naši glazbeni selektori

DJ Matthew Bee - Meridian Chapters Music Curator

DJ Matthew Bee

hrvatska

DJ Matthew Bee naš je glavni glazbeni selektor za Jazz, Classic i Lounge kanale. S iskustvom u ugostiteljstvu, on svoj kreativni rad provodi u praksi. Selekcija glazbe za hotelske prostore njegova je specijalnost.

DJ Lleo - Meridian Chapters Music Curator

DJ Lleo

ITALIJA

 DJ Lleo naš je stručnjak za glazbeno brendiranje hotelskih prostora. Uz višegodišnji rad za talijanske hotele visoke kategorije, on donosi svježu energiju i nove melodije na naše glazbene liste. Lleo ima istančan sluh za lounge i downtempo glazbu.

DJ Lomax - Meridian Chapters Music Curator

DJ Lomax

švicarska

DJ Lomax, sa svojim internacionalnim DJ iskustvom donosi soul i house ritmove u miks kako bi klijentima s većom potražnjom i tempom pružio savršen izbor za opuštanje i ples na zabavi uz bazen ili na plaži.
DJ Matthew Bee - Meridian Chapters Music Curator

DJ Neurosystem

hrvatska

DJ Neurosystem zadužen je za unošenje poletnog energičnog ritma i sporijeg balearskog zvuka. Njegov jedinstveni izbor glazbe savršeno pristaje za atmosferu u spa dijelu vašeg prostora.

DJ Lleo - Meridian Chapters Music Curator

DJ Music Selector

hrvatska

DJ Music Selector donosi deep house zvukove kao i suvremene žanrove. Njegova stručnost u glazbenoj industriji i komunikacija s publikom naučila ga je kako odabrati glazbu koja se uklapa u lounge atmosferu. 

Podignite glazbeno iskustvo

na višu razinu

Naše interno gostoprimstvo i tehnička stručnost u kombinaciji s našom ljubavlju prema glazbi donose najbolje glazbene popise za reprodukciju, najave i poruke vašem brendu.

Nudimo kompletne usluge instalacije kao i savjetovanje o dizajnu zvuka pri odabiru glazbe koju želite puštati, kao i tehničkim zahtjevima sa zvučnicima, pojačalima i odabirom prave glazbene zone za svoju lokaciju.

jedinstvena glazbena selekcija

 Meridian Chapters trenutno pruža usluge na više od 50 lokacija s našom selekcijom glazbenih kanala.

Naš cilj je poboljšati korisničko iskustvo kroz jedinstveni glazbeni odabir i jednostavna tehnička rješenja.

Meridian Chapters

 

 

Kontaktirajte Meridian Chapters

Javite nam se kako bi procijenili ono što trebate i dali vam najbolju ponudu.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Petak
09.00 – 17.00

email

info@meridianchapters.com

telefon

+385 99 4967 531

društvene mreže