Uvod: Evolucija Wellness Putovanja

Kako se trend wellness putovanja nastavlja razvijati i širiti, hoteli i ugostiteljski objekti razvijaju holističkiji pristup dobrobiti gostiju. Dok su tradicionalni wellness koncepti, poput masaža i bazena, i dalje važni, fokus se pomiče prema stvaranju transformativnijeg iskustva za goste.

Moć Tematski Prilagođene Glazbe

Jedan od ključnih aspekata ovog razvoja je uključivanje prilagođene glazbe. U Meridian Chaptersu razumijemo snagu pozadinske glazbe za poboljšanje iskustva gostiju i stvaranje opuštajuće atmosfere. Naši glazbeni kustosi surađuju s DJ-ima, producentima i glazbenicima kako bi odabrali najbolje popise pjesama za sva tematska područja vašeg hotela, od predvorja i salona do spa centra i bazena.

Meridian Chapters Blog 04 - Power of Custom Tailored Music

Osmišljeno za Poboljšanje Općeg Iskustva Gostiju

Ali ne radi se samo o pružanju umirujuće glazbe; naš pristup dobrobiti hotela nadilazi to. Razmatramo pet glavnih elemenata blagostanja: fizički, mentalni, društveni, duhovni i okolišni. Dizajniramo naše glazbene popise za reprodukciju kako bismo pružili savršeni ambijent za svako područje i poboljšali cjelokupno iskustvo gosta.

Glazba Prilagođena za Svaki Dio Hotela

Na primjer, naš popis za reprodukciju glazbe za spa i wellness osmišljen je eksplicitno s instrumentalnim zvukovima i temama nadahnutim prirodom za promicanje maksimalnog opuštanja tijekom tretmana. S druge strane, naš popis za reprodukciju glazbe za teretanu dizajniran je sa pjesmama ubrzanog tempa za povećanje motivacije tijekom vježbanja.

Meridian Chapters Blog 04 - Music for Every Hotel Area

Jednostavna Implementacija i Upravljanje

Naša prilagođena glazba više je od puke pozadinske buke; od vitalnog je značaja za kreiranje jedinstvenog i personaliziranog putovanja za svakog gosta. A s našim najsuvremenijim medijskim playerima i internetskim mogućnostima streaminga, hotelima olakšavamo implementaciju i upravljanje našim glazbenim uslugama.

Budućnost Wellnessa i Gostiju u Hotelima

U današnje vrijeme wellness je fokusiran na potrebe fizičkog ali isto tako i mentalnog blagostanja.

Ove potrebe su relevantne za sve. Meridian Chapters tu je da pomogne hotelima u stvaranju transformativnih iskustava za goste pružanjem prilagođene pozadinske glazbe za wellness ili bilo koje drugo područje.

Mi krojimo naše glazbene liste za in-store reprodukciju kako bismo poboljšali cjelokupno iskustvo gosta, a s našim najsuvremenijim medijskim playerima, hotelima je jednostavno implementirati naše usluge i upravljati njima.

Uz našu pomoć, hoteli mogu ponuditi savršenu pozadinsku glazbu za poboljšanje iskustva gostiju u svakom području, od spa centra do teretane. Ako ste zainteresirani za naše usluge, ne ustručavajte se kontaktirati nas danas kako biste dobili ponudu.

Meridian Chapters Logo

Ivan Boban

info@meridianchapters.com
+385 99 4967 531