MC Solo

 

 

Glavne značajke našeg MC Solo sustava su jednostavnost i robusnost u korištenju, te nemogućnost petljanja i greške od strane korisnika.

MC SOLO

Meridian Chapters Solo Streamer

Sa MC Solo streamer uređajem imate plug and play rješenje za glazbu. Uređaj je namijenjen jednostavnoj kontroli odabira glazbe. Također, ne zahtijeva puno ordržavanja i nalazi se u tvrdoj metalnoj kutiji.

Mi upravljamo MC Solo uređajem putem Cloud Platforme, te osiguravamo da je sve funkcionalno. U slučaju nestanka interneta uređaj ima fallback opciju na alternativni glazbeni kanal dok se veza ponovno ne uspostavi.

  • Jedan uređaj
  • Jedan glazbeni kanal
  • Mijenjanje kanala na zahtjev
  • Premium playlista
  • HQ zvučni signal

KAKO FUNKCIONIRA

Plug & Play

MC Solo uređaj dolazi u pred-programiranom stanju, za pravo plug & play iskustvo. Streaming je konzistentan jer uređaj izvršava samo jednu funkciju, te nema pregrijavanja. Idealan je kao rješenje kojem ne treba održavanje ni interakcija od strane vaših zaposlenika.

Stvorite glazbeno iskustvo za svoje hotelske goste. Naša selekcija glazbe visoke kvalitete i optimalnog zvučnog signala će gostima približiti ono najbolje u prostorima vašeg hotela.

→Restorani

Dovedite razinu usluge u vašem restoranu i nadmašite sva očekivanja sa hranom. Naša selekcija poboljšava raspoloženje i idealan je izbor za visoko kvalitetne restorane.

→Kafići

Raspirite atmosferu u vašem baru sa high-class glazbom i evergreen jazz standardima. Vaš lokal će biti jedinstveno iskustvo elegancije i dizajna.

Više o MC Solo

Selekcija sa bloga

Pročitajte sve novosti i članke vezane za MC Solo uređaj

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Meridian Chapters

 

 

Dogovori prezentaciju

Let’s talk about your project so we can give your our best estimate and offer. 

Work hours:

Monday – Friday
09.00 – 17.00

email

info@meridianchapters.com

phone

+385 99 4967 531

social media